Van een goede voorbereiding tot een perfect feest.

Funaanbod

Wilt u een springkussen huren voor uw feest, statafels, een partytent of misschien wel een volledig ingerichte zaal? Funprojection heeft alles in huis voor uw feest. Of het nu een kraamborrel is of een bedrijfsfeest voor tweehonderd man. We hebben diverse producten en attributen in huis die we aan u kunnen verhuren, maar we kunnen ook de volledige organisatie van uw feest van u overnemen. Wij zijn tot alles in staat.

Bellenblaasmachine of springkussen huren

Voor kinderfeesten of feesten waar veel kinderen zijn is het belangrijk dat ze zich goed kunnen vermaken. Want iedereen weet: als de kinderen zich vermaken, hebben de volwassenen het ook naar hun zin. En u wilt natuurlijk dat iedereen een onvergetelijke dag bij u beleeft. Het beste wat u dan kunt doen is een springkussen huren. Dat is de instant favoriet van nagenoeg elk kind. Voor slecht weer is het zelfs mogelijk een overdekt springkussen te huren. Naast een springkussen huren, kunt u via ons ook een bellenblaas- of rookmachine, popcorn- of suikerspinmachine huren.

Skydancers en andere versiering

Wilt u opvallen of uw evenement extra feestelijk aankleden? Funprojection levert allerlei soorten versiering én vrolijke skydancers en skytubes. Deze blikvangers worden geleverd met een elektrische blower, waardoor ze de hele dag de aandacht trekken. Succes gegarandeerd! U kunt ze de dag voor uw evenement ophalen en de dag erna weer terugbrengen. Uiteraard kunnen wij ze ook voor u bezorgen en weer op komen halen.

Partytent huren

Twijfelt u over de weersomstandigheden of wilt u gewoon een overdekte ruimte voor uw feest of evenement? Wij verhuren een grote partytent van 4 bij 8 meter. Hierin is plaats voor zeker 40 personen. De tent wordt geleverd met twee zijwanden met ramen en twee wanden zonder ramen.

Naast de faciliteiten op deze pagina kunnen we nog veel meer artikelen voor u regelen. Neem dus contact met ons op en deel uw wensen en ideeën.