Van een goede voorbereiding tot een perfect feest.

Kinderfeest

Een kinderfeest organiseren is het leukste dat er is. Juist voor kinderen kun je je volledig uitleven op een thema en de fantasiewereld waar ze zo dol op zijn. Voor kinderfeesten hebben we een aantal springkussens in ons assortiment. Afhankelijk van de verwachte weersomstandigheden en het aantal kinderen op het feestje kiezen we in overleg het juiste exemplaar. Daarnaast bieden we gave extra’s als een popcornmachine of suikerspinmachine of een bellenblaasmachine. Ook voor versiering, van slingers tot discoverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Hoe gekker, hoe beter!

Kinderfeest organiseren met idolen

Een clown, Koningin Elsa, een goochelaar misschien? Wij nodigen iedereen uit om het feestje van uw kind mee te komen vieren. Zo kunnen we een ballonkunstenaar regelen, maar ook een acteur of actrice die de favoriete figuur van uw kind speelt.

Discofeest

Het gaafste feest van de klas is natuurlijk het verjaardagsfeest of het eindejaarsfeest van uw kind. Funprojection verzorgt een gaaf discofeest, inclusief DJ en licht en geluidsinstallatie. Onze DJ’s weten precies hoe ze de voeten van de vloer krijgen. Zelfs de allerkleinste voetjes. Van tevoren bespreken we precies wat de voorkeuren van uw kind zijn, want het is tenslotte zijn of haar feestje!

Kinderfeest organiseren op locatie

Als u de ruimte heeft, maakt het misschien niet zo heel veel uit, maar hoe fijn is het als u een kinderfeest kunt vieren zonder rommel. Of als die rommel in ieder geval niet in uw huis ligt! Funprojection zorgt namelijk niet alleen voor een onvergetelijk kinderfeest, maar ook voor een perfecte locatie voor dat feest. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat uw kind op de juiste plek is en dat er vriendjes en vriendinnetjes en ander bezoek worden uitgenodigd. U merkt het: alles is mogelijk. Vraag een oriënterend gesprek aan en wij bespreken vrijblijvend uw wensen en de mogelijkheden met u.