Van een goede voorbereiding tot een perfect feest.

Sporttoernooi

Wilt u een sporttoernooi organiseren? Funprojection is van de partij. Of het nu een clubkampioenschap is voor alle niveaus of een pupillentoernooi. Is er een specifieke gelegenheid of een jaarlijkse activiteit? Een sporttoernooi is meer dan de sport alleen. Er komt van alles bij kijken.

Sporttoernooi organiseren

Het organiseren van een sporttoernooi is veel werk. Alle sporters moeten op de hoogte zijn, de locatie goedgekeurd, catering geregeld, kleedkamer- en programma-indeling gemaakt, prijzen geregeld én de techniek moet allemaal werken. Funprojection kan op alle mogelijke manieren helpen bij het sporttoernooi organiseren. Met onze kennis en ervaring kunnen we u verder op weg helpen. Wel zo fijn als u iets voor de eerste keer organiseert!

De techniek

Tijdens de wedstrijden van het toernooi wilt u kunnen rekenen op de techniek. Denk aan de scoreborden, geluidsinstallatie voor de omroeper of de verslaggever en de verbinding en installatie voor de registratie van alle wedstrijden. Funprojection kan dit voor u verzorgen. Evenals een of meerdere party tenten om te zorgen voor een beschutte EHBO-post of droge jurytafel.

Omlijsting tijdens het toernooi

Tijdens het toernooi moet het natuurlijk gezellig zijn op het complex. Onze DJ’s kunnen hier zorgen voor muziek. Het is ook mogelijk om de muziek via onze installaties te laten afspelen. Het oog wil ook wat. Daarom zorgt Funprojection voor opvallende en sportieve versiering. Onze skydancers en skytubes zorgen altijd voor een feestelijk en kleurig effect. Leuk om bij de entree te zetten of als markeringspunt voor de feesttent.

Het feest achteraf

Als het laatste eindsignaal heeft geklonken, is het tijd voor de prijsuitreiking en een feest voor zowel winnaars als verliezers. Funprojection zorgt voor een knalfeest met DJ’s, een licht- en geluidsinstallatie, rookmachines, bellenmachines en lasershow. Ook de locatie kunnen we verzorgen in de vorm van een grote tent op het terrein. En die grote barbecue? Regelen we voor u! Dus gaat u een sporttoernooi organiseren? Ren even langs bij Funprojection!