Van een goede voorbereiding tot een perfect feest.

Verjaardagsfeest

Het leukste verjaardagsfeest organiseren van het jaar? Funprojection helpt u erbij. Uw verjaardag viert u maar één keer in het jaar en daar mag best wat aandacht voor zijn. Zeker als het om een bijzondere leeftijd gaat, zoals 18, 25 of 50. Maar eigenlijk is elke verjaardag reden voor een feest. En daar zijn wij gek op!

Een verjaardagsfeest organiseren met Funprojection

Wilt u het groot aanpakken? Wij zijn altijd in voor een feestje! Samen met u stellen we een plan op voor een knalfeest. Of misschien wilt u het helemaal niet enorm aanpakken, maar wel zorgen voor de juiste verlichting, een springkussen of statafels. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen ze voor u realiseren. Kijk op onze nieuwspagina voor foto’s van de laatste verjaardagsfeesten.

Themafeesten

Voor een echt onvergetelijk verjaardagsfeest organiseren we speciale themafeesten. Door alles in één thema te doen, wordt een gewoon feest opeens een echte belevenis. Wij zorgen voor de juiste uitstraling en muziek én hebben leuke ideeën voor de invulling van het evenement zelf. Daarnaast zorgen we er natuurlijk voor dat iedereen in stijl komt!

Abraham & Sarah

De vijftigste verjaardag is toch altijd wel een dingetje. En eigenlijk altijd reden voor een feest. Wilt u uw eigen feest of een verrassingsverjaardagsfeest organiseren? Wij kennen de leukste locaties en regelen deze voor u. Daarnaast zorgen we voor de aankleding, muziek uit het geboortejaar of juist van nu én special effects, zoals de bellenblaasmachine, een rookmachine of ballonnen.

Sweet Sixteen of Eightteen

Overgewaaid uit Amerika en volledig omarmd door de Nederlandse jeugd: de Sweet Sixteen of – Eightteen. Een groots feest ter ere van de zesttiende of achttiende verjaardag. Daar hoort muziek bij van een DJ, een grote partytent, verlichting, special effects en heel veel glitter en glamour. Funprojection weet precies wat nodig is om uw tiener dolgelukkig te laten stralen op zijn of haar verjaardagsfeest.