Van een goede voorbereiding tot een perfect feest.

Wie zijn wij

Een goed feest organiseren, daar weten wij alles van. Het perfecte feest voor uw personeel, jubileum, bruiloft of welke gelegenheid dan ook begint bij een grondige voorbereiding. Met onze ervaring en uw enthousiasme garanderen we een feest om nooit te vergeten.

Feest organiseren: van hobby tot beroep

Funprojection is gestart door Pierre, met Wendy en hun zoons Jasper en Jesse. Als rasechte feestganger en DJ was Pierre te vinden bij alle feesten die op de lagere school van zijn zoons werden georganiseerd. Hij draaide bij vele evenementen, zoals het sinterklaasfeest, Carnaval en de avondvierdaagse. Toen Jasper en Jesse naar de middelbare school gingen, leek de tijd van de feestjes voorbij. Toen was het tijd voor het serieuze werk. Pierre wilde zijn DJ set verkopen, om anderen ervan te laten genieten. Hier gingen zijn zoons echter niet mee akkoord. Zij wilden nog veel meer feest organiseren en riepen: ‘Pa, we kunnen hier toch samen mee verder gaan?’ Dat was de geboorte van een nieuw bedrijf.

Sinds 2020 wordt het bedrijf gerund door Jasper en Jesse, waarbij Wendy zorgt voor alle ondersteuning.

Samen met Funprojection een onvergetelijk feest organiseren

Sinds de start hebben we keihard gebouwd aan ons bedrijf. Inmiddels hebben we veel ervaring met het organiseren van feesten voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Wilt u uw (nieuwe) winkel promoten met iets extra’s? Of zoekt u een muzikale omlijsting van uw sporttoernooi? Misschien wilt u wel een knalfeest maken van het schoolfeest! Wij denken met u mee en kunnen alles leveren voor een fantastische gelegenheid. Of het nu alleen een springkussen is en een popcorn automaat of gewoon een compleet aangeklede feestzaal met muziek.
Als wij uw feest organiseren wordt u bedrijfs- of verjaardagsfeest, kinderpartijtje, diploma-uitreiking of gala gegarandeerd onvergetelijk. We nemen u alles uit handen en kunnen zelfs de locatie voor u verzorgen van 50 tot 700 gasten. U hoeft alleen nog maar te bedenken wie u wilt uitnodigen.